Actualitat blaugrana

El Barça s'ha de conformar amb un empat contra el Celtic, però es classifica per a vuitens

El Barça s'ha classificat matemàticament per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blaugrana en tenien prou amb un empat contra el Celtic, i els de Rijkaard han complert. Malgrat tot, el resultat final (1-1) deixa les coses complicades als catalans per acabar la lligueta com a líders de grup, ja que el Milan ha golejat el Xakhtar per 4-0. El Barça ha ofert estones de bon futbol en la primera part, però en la segona no ha estat capaç de superar la defensa de l'equip escocès. Eto'o ha inaugurat el marcador en el minut 24, però Hartson, en posició de fora de joc, ha igualat l'encontre abans del descans.

El Barça ha aconseguit la classificació per als vuitens de final de la Champions, però no ha pogut passar de l'empat contra el Celtic i té força difícil ser el primer classificat del grup F. Els blaugrana han ofert el millor futbol després de l'1-0, aconseguit per Samuel Eto'o, en el minut 24. El davanter camerunès ha fet la paret amb Deco i ha marcat el tercer gol del seu compte personal en la competició europea. Un minut després, passada amb el taló de Ronaldinho, Silvinho fa la centrada i Eto'o creua massa la pilota. El camerunès en aquesta ocasió no ha estat encertat. Més tard ha estat Ronaldinho qui ha fet la passada; Giuly no ha pogut superar el porter Hedman i, finalment, Xavi ha enviat la rematada fora. El Barça, després d'uns minuts inicials d'escalfament, ha començat a fer rutllar la màquina. Nova assistència de Ronaldinho i Eto'o tampoc no ha pogut batre la porteria del Celtic. Els catalans han perdonat i els escocesos han aprofitat una de les poques ocasions per igualar el marcador en l'últim minut del primer temps. Petrov ha picat la falta i Hartson ha rematat sol en el segon pal. El davanter verd-i-blanc ha rematat tot sol, en posició de fora de joc que l'àrbitre no ha castigat. La segona meitat del Barça ha estat decebedora davant d'un rival que s'ha limitat a defensar l'empat. Els de Rijkaard només han creat perill en xuts des de lluny. En l'última jornada, que es disputarà el 7 de desembre, el Barça visitarà el camp del Xakhtar Donetsk i el Celtic rebrà el Milan. Els italians lideren aquest grup amb dos punts d'avantatge sobre els blaugrana.