Futbol

El Barça considera "desproporcionada" la sentència i no descarta recórrer davant el Tribunal Federal Suís

La primera reacció del Barça davant la sentència del Tribunal d'Arbitratge de l'Esport ha estat contundent. El club blaugrana, que ha admès haver incorregut en errors en aquest sentit, considera la sanció "desproporcionada, ja que suposa un càstig desmesurat per al club".

Actualitzat

La primera reacció del Barça davant la sentència del Tribunal d'Arbitratge de l'Esport ha estat contundent. El club blaugrana, que ha admès haver incorregut en errors en aquest sentit, considera la sanció "desproporcionada, ja que suposa un càstig desmesurat per al club", explica.

El club estudiarà la resolució del TAS "i valorarà les diferents opcions legals disponibles, entre d'altres, la possibilitat de recórrer el laude arbitral del TAS davant el Tribunal Federal Suís", segons conclou el text.   

La LFP dóna suport al Barça

La Lliga de Futbol Professional (LFP) també ha emès un comunicat per rebutjar la sanció imposada al Barça, que ha qualificat de "completament desproporcionada, fora de lloc i sense relació amb els errors comesos" pel club blaugrana. La LFP s'ha posat al costat del club blaugrana i ha anunciat la possibilitat de denunciar "davant els organismes competents de la Unió Europea la part de l'actual reglament que fa referència als traspassos de jugadors menors d'edat".    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut