Copa UEFA

El Barça cau per 1-0 amb el Celtic, que ja suma 74 partits sense perdre a casa

El Barça ha perdut per 1-0 al camp del Celtic de Glasgow, que ja acumula 74 partits seguits sense perdre a casa. L'equip blaugrana, que ha jugat gairebé tota la segona part amb nou jugadors per les expulsions de Motta i Saviola, haurà de remuntar d'aquí a quinze dies al Camp Nou si vol passar als quarts de final de la Copa de la UEFA. L'únic gol del partit ha estat de Thompson, en el minut 59, deu minuts després que els blaugranes es quedessin amb nou jugadors, per l'expulsió de Saviola.

El sorollós ambient habitual del Celtic Park s'ha convertit en un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes de l'atemptat de Madrid. Els jugadors de tots dos equips han portat braçalets negres. En la primera part, el Barça ha tocat bé la pilota i ha arribat amb perill a la porteria local, com en una jugada en el minut 25, en què Saviola no ha sabut definir. O en una altra de Ronaldinho, que ha tornat a mostrar detalls d'autèntic malabarista en el partit d'avui. En aquesta ocasió, el brasiler ha tornat a fer una bona jugada, però ningú no ha pogut rematar la pilota. Al final de la primera part, Motta ha tingut una picabaralla amb Balde i, posteriorment, ja en el túnel de vestidors, l'àrbitre l'ha expulsat a ell i al porter escocès Douglas. Tots dos equips han començat la segona part amb deu jugadors i Saviola podria haver avançat el Barça en el primer minut. L'argentí, però, ha xutat fora, i un minut després, era expulsat per una puntada de peu a Thompson. Amb deu contra nou, el Celtic ha marcat l'únic gol del partit. Centrada de Petrov, toc excel·lent de Larsson i rematada de Thompson, que Valdés no pot aturar. Motta ha vist la segona part envoltat de policies i es perdrà la tornada, igual que Saviola. Tot i la inferioritat, el Barça podria haver empatat, sobretot per les accions individuals de Ronaldinho, però l'eliminatòria s'haurà de decidir d'aquí a dues setmanes al Camp Nou.