La discoteca Waka es troba a la Zona Hermètica i a tocar de Sabadell
La discoteca Waka es troba a la Zona Hermètica, a tocar de Sabadell (CCMA)

Dos detinguts per llançar pedres a la policia a les portes de la discoteca Waka Sabadell

Hi ha dos agents amb ferides lleus i els dos arrestats estan acusats d'atemptat contra l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per llançar pedres contra un dispositiu policial muntat a l'exterior de la conflictiva discoteca Waka Sabadell.

Els fets han passat diumenge a la matinada en un operatiu conjunt de Mossos i la Policia Local de Sabadell i de Sant Quirze del Vallès amb l'objectiu de millorar la seguretat a l'oci nocturn.

Un grup d'unes 200 persones aplegades a la zona del polígon industrial del Sud-oest s'ha enfrontat als agents i ha començat a llançar-los pedres i altres objectes contundents.

Dos policies han tingut ferides lleus i s'han detingut dos joves relacionats amb l'altercat, que estan acusats d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

La discoteca és al terme municipal de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament ha demanat diverses vegades a la Generalitat que la tanqui, però administrativament compleix tots els requisits necessaris i no es troba cap escletxa, malgrat tots els incidents que arrossega.

Aquest estiu hi va haver una denúncia per violació d'una menor dins del local, com ja havia passat en altres ocasions.

També hi ha hagut diverses denúncies per violència del personal de seguretat, l'última a la festa de Halloween, i d'altres per discriminació racista, algunes amb aldarulls greus.

Anar al contingut