Agressió sexual a una menor a l'interior de la discoteca Waka de Sabadell1
La discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze del Vallès

Agressió sexual a una menor a l'interior de la discoteca Waka Sabadell

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i busquen l'autor de l'agressió

RedaccióActualitzat

La nit de dissabte a diumenge, una menor va ser violada a l'interior de la discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès. Els Mossos d'Esquadra la van assistir i ara busquen l'autor de l'agressió.

No és la primera vegada que passa. Al febrer es va detenir un noi, menor d'edat, per fets similars. Igual que en aquesta ocasió, la violació va tenir lloc dins del recinte. En aquell moment, també es va haver d'atendre una amiga de la víctima, a qui el detingut havia colpejat. 

Al març, dos joves van ser acusats d'agressió sexual als voltants de la discoteca. Els Mossos els van enxampar in fraganti. Tots dos van arribar a ingressar a la presó.

Un dels homes va ser empresonat en un centre penitenciari i l'altre, que era menor d'edat, va ingressar en un centre per a reclusos de menys de 18 anys. 
 

Denúncies per suposades actituds racistes

La discoteca Waka ha estat notícia en diverses ocasions per denúncies de racisme. El març d'aquest any, un noi de 18 anys d'origen brasiler va denunciar discriminació racista per part del local.

El noi va afirmar que els porters no el van deixar entrar sense donar-li cap explicació. En canvi, van deixar entrar la seva parella i altres amics amb vestimenta i calçat semblant.

El desembre del 2021 va haver-hi greus aldarulls a l'exterior del recinte, amb tres ferits. Protestaven pels incidents racistes de què acusaven diversos porters del local. En aquell moment, el consistori va afirmar que consideraven que la discoteca era "un problema greu". 

Unes setmanes abans, durant el novembre, es va fer viral un vídeo que denunciava una agressió a un jove per motius aparentment xenòfobs dels vigilants de seguretat.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexualDrets humansMossos d'Esquadra
Anar al contingut