Dos detinguts i una plantació de marihuana desmantellada en una operació policial a Mataró

ACN Mataró - La Guàrdia Civil ha detingut dues persones i ha desmantellat una plantació de marihuana en una operació que ha portat a terme aquest dilluns a Mataró (Maresme), segons ha informat el cos policial. El dispositiu estava format per agents de la Guàrdia Civil de Premià de Mar, amb el suport de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Barcelona i la Policia Local de Mataró. Els agents han entrat i registrat una masia aïllada situada al veïnat de Valldeix, als afores de Mataró. Al seu interior han trobat una plantació de marihuana que ocupava tota la planta baixa de la finca i que tenia un sistema per garantir la temperatura i la humitat de les plantes, segons ha pogut saber l'ACN. L'operació continua oberta i no es descarten més detinguts.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema incorporant informació sobre les detencions i la plantació desmantellada)

L'oficina de Tinença Responsable i Benestar Animal de l'Ajuntament de Mataró s'ha fet càrrec de dos gossos i quatre gats que hi havia a la finca.  

Anar al contingut