Múrcia

Detingut l'alcalde de Torre-Pacheco per presumpta corrupció urbanística

La policia ha detingut l'alcalde de la localitat murciana de Torre-Pacheco, Daniel García Madrid, per un presumpte cas de corrupció urbanística al mateix municipi i al de Fuente Álamo. La policia ha detingut l'alcalde, que és del PP, a dos quarts de nou del matí quan se n'anava a treballar a l'ajuntament, i l'han traslladat directament als jutjats de San Javier per prestar declaració. La detenció s'ha fet en el marc d'una investigació judicial sobre diferents membres de l'Ajuntament per delictes de frau, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, suborn i prevaricació.

Actualitzat

Després de la detenció, l'alcalde de Torre-Pacheco ha estat traslladat directament al jutjat d'instrucció número quatre de San Javier, on prestarà declaració juntament amb dues persones més pel suposat delicte de corrupció urbanística que se'ls imputa.

La detenció s'ha fet en el marc d'una investigació judicial per delictes de frau, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, suborn i prevaricació, negociació i activitats prohibides als funcionaris públics i revelació de secrets. Una investigació, però, que encara està sota secret de sumari.

Daniel García Madrid ja va declarar per un suposat delicte de corrupció urbanística als ajuntaments de Torre-Pacheco i Fuente Álamo el passat de novembre davant la titular del jutjat número quatre, que aleshores va decretar la seva llibertat, tot i que amb l'obligació de comparèixer davant la justícia dos dies al mes.

Anar al contingut