Detingut el presumpte autor de l'incendi forestal d'aquest dimarts al Perelló

ACN El Perelló - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys com a presumpte autor de l'incendi forestal originat aquest dimarts al Perelló (Baix Ebre). Segons fonts policials, l'incendi va ser causat per un vehicle avariat i amb moltes deficiències tècniques que cremava al costat d'una zona boscosa. A més, circulava amb unes plaques de matrícula que no li corresponien i que el conductor hauria tret i amagat quan va veure que el cotxe començava a cremar. Els agents consideren que l'home podria haver estacionat el cotxe en una zona més segura i que tot i disposar del telèfon mòbil, no va alertar de l'incendi. Per tot, l'han detingut per imprudència greu i per circular amb unes plaques de matrícula falsificades.

El detingut ha quedat en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l'autoritat judicial competent quan sigui requerit.

Per la seva banda, els Bombers han donat l'incendi per controlat a la una de la matinada d'aquest dimecres, després d'haver cremat prop de quatre hectàrees.

Anar al contingut