Estació de Mollet-Santa Rosa
Els fets van passar a l'estació de Mollet-Santa Rosa
Barcelona

Detingut a Parets del Vallès l'home que va mossegar un interventor de Renfe

És un jove de divuit anys veí de Parets del Vallès

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres un jove de divuit anys, de nacionalitat espanyola i veí de Parets del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i un altre d'atemptat als agents de l'autoritat.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta dissabte passat, 22 d'agost, arran d'una agressió a un interventor de Renfe: un passatger de la línia R3 de Rodalies li va arrencar el lòbul de l'orella d'una queixalada. Els fets van passar a l'estació de Mollet del Vallès. En el moment en què el revisor va reclamar el bitllet al passatger, aquest se li va abraonar, li va mossegar l'orella i li va seccionar el lòbul.

El revisor de la companyia ferroviària va ser traslladat a l'Hospital de Mollet del Vallès i posteriorment li van fer una operació de reconstrucció en un altre centre hospitalari. L'agressor, però, va fugir del lloc dels fets abans no arribés la policia.

El detingut passarà aquest dissabte a disposició judicial al jutjat de Mollet del Vallès.

Després dels fets, els sindicats de Renfe de Barcelona van demanar al govern i a la companyia ferroviària més seguretat per als treballadors, que consideren que massa sovint estan exposats a insults i agressions.     

 

Anar al contingut