Imatge d'arxiu del centre penitenciari Brians II.
Imatge d'arxiu del centre penitenciari Brians II.
Granada

Detingut a Granada un condemnat per assassinat que va fugir fa 11 anys de Can Brians

Fins fa aproximadament un any, havia estat en parador desconegut, però la Guàrdia Civil va saber que s'amagava en un habitatge de Chauchina. Vivia amb la seva dona i els seus cinc fills, i quan sortia amb prou feines s'allunyava un metre de la casa.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha detingut a Chauchina, a Granada, un home de 33 anys que estava en cerca i captura després d'haver fugit, fa 11 anys, de la presó de Can Brians, a Sant Esteve Sesrovires. El detingut, amb un ampli historial delictiu, complia una condemna de 25 anys de presó per assassinat, i es va fugar el 2002.

L'home va aprofitar una visita als jutjats per fugir. Quan el traslladaven al furgó policial per tornar al centre penitenciari, una vintena de persones es van abraonar sobre els agents que el custodiaven i van alliberar el pres. Fins fa aproximadament un any, havia estat en parador desconegut, però la Guàrdia Civil va saber que s'amagava en un habitatge de Chauchina.

Per esbrinar exactament on, han fet moltes vigilàncies a la localitat fins que el van poder veure i fotografiar una de les poques vegades que va sortir de casa. El detingut vivia amb la seva dona i els cinc fills, i, quan sortia, amb prou feines s'allunyava un metre de la casa.
Anar al contingut