Marihuana localitzada a una finca a la Torre de Claramunt
Marihuana localitzada a una finca a la Torre de Claramunt

Detenen dos homes per cultivar 856 plantes de marihuana en una finca de la Torre de Claramunt

Actualitzat

ACN La Torre de Claramunt - Els Mossos han detingut dos homes de 22 i 44 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. A principis de juny del 2023, van iniciar una investigació després de tenir coneixement que podria haver-hi una plantació de marihuana en una finca a la urbanització de Les Pinedes d'Armengol a la Torre de Claramunt (Anoia). Després de mesos d'investigació, el 9 d'abril els mossos van fer una entrada i perquisició judicial a la finca. A l'habitatge principal hi havia diverses estances amb 856 plantes de marihuana; 3,5 kg de trinxat de marihuana seca; 2 kg de cabdells; una peça de 8 grams d'haixix i 2.600 euros. A més, es van localitzar al magatzem dos congeladors amb 28,8 kg de marihuana trinxada.

Segons informen els Mossos, a la finca hi havia una complexa instal·lació amb transformadors, focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu 'indoor'els quals estaven ocults al soterrani de l'habitatge principal per on s'havia d'accedir a través d'una trampeta.

A l'interior de l'edifici van localitzar i detenir dues persones per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Als detinguts també se'ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Els arrestats van passar el dia 11 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.

Anar al contingut