Les autoritats xineses han clausurat la seu de la companyia proveïdora de carn.
Les autoritats xineses han clausurat la seu de la companyia proveïdora de carn.
Xangai

Detenen cinc persones per l'escàndol de la venda de carn podrida a la Xina

Les autoritats xineses investiguen l'empresa Husi, que venia carn a multinacionals com McDonald's, Starbucks o Pizza Hut

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut cinc persones presumptament relacionades amb la venda de carn podrida a la Xina. Les autoritats del país asiàtic investiguen la companyia alimentària Husi de Xangai, proveïdora de multinacionals com McDonald's, Starbucks, Pizza Hut o Burger King. A les últimes hores, l'administració xinesa ha retirat unes cent tones de carn caducada que havien estat comprades per nou companyies diferents a la firma investigada.

Les diferents multinacionals també han retirat productes de les seves botigues a la Xina perquè totes havien comprat carn al proveïdor Husi. Aquesta empresa xinesa distribuïa productes caducats des de feia dues setmanes i en falsificava la data. L'escàndol ja ha arribat al Japó. McDonald's també està retirant aliments al país nipó perquè el 20% dels McNuggets de pollastre que es venen al Japó estan fets amb matèria primera comprada a l'empresa Husi. Fins ara, els investigadors han trobat als magatzems de la companyia a Xangai més de 5.000 productes de carn de vedella, pollastre i porc elaborats amb matèries primeres caducades.

Anar al contingut