El CIE d'Aluche, a Madrid
El CIE d'Aluche, a Madrid
Madrid

Detenen 4 dels 13 immigrants fugits del CIE d'Aluche quan intentaven robar en un supermercat

Els 13 immigrants van sabotejar aquest diumenge la instal·lació elèctrica del CIE, per provocar una apagada, i van fugir del recinte

RedaccióActualitzat

La Policia ha detingut quatre dels tretze immigrants que aquest diumenge es van escapar del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) d'Aluche, a Madrid, quan intentaven robar en un supermercat, segons han informat fonts policials. Les mateixes fonts han indicat que els detinguts són tres algerians i un marroquí que pretenien forçar l'entrada de l'establiment, al districte madrileny d'Arganzuela. Tots quatre formen part del grup de tretze migrants que aquest diumenge a la tarda van sabotejar la instal·lació elèctrica del CIE per provocar una apagada i tot seguit es van escapar del recinte. 

Aquesta fugida és la segona que hi ha en aquest centre madrileny. El 3 de novembre ja se'n van evadir dos interns, un dels quals va ser localitzat al cap d'uns dies. El CIE d'Aluche va ser notícia fa diverses setmanes quan hi va haver un motí i una vaga de fam, per les condicions en què han de viure els migrants que hi ha reclosos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut