Derrotes del Caprabo Lleida a casa amb el Charleroi i del Joventut amb el Bonn, a la Lliga ULEB

El Caprabo continua mostrant la seva cara fosca a la Lliga ULEB. Contrastant amb la immaculada trajectòria dels lleidatans a la Lliga ACB, en què compten els partits per victòries, a Europa els compten per derrotes. Aquest cop a casa contra el Charleroi belga. El DKV Joventut va perdre a la pista del Telekom Bonn alemany per 81 a 78 en un partit molt igualat i que no es va resoldre fins al final. En tot moment els homes de Manel Comas van estar ficats en el partit, però els va faltar una mica més de consistència en el joc.

El nervis van marcar el primer quart del debut europeu del Caprabo al pavelló Barris Nord de Lleida i les pèrdues de pilota van pemetre el domini dels belgues. Com és habitual, la inspiració de Roger Grimau va fer entrar l'equip en el partit i els lleidatans van aconseguir controlar millor el joc exterior del Charleroi i amb una jugada amb cistella de Tamames van arribar al descans amb un punt d'avantatge. Riddinck, 15 punts, 8 taps i 8 rebots, va ser decisiu per a la victòria de l'equip belga. Quan acabava de començar l'últim quart, els àrbitres no van assenyalar tècnica desqualificant a Huggins per una acció antiesportiva després d'una personal de Ramos i sí, en canvi, tècnica a l'entrenador lleidatà. Tot i així, un triple d'Alberto Angulo va servir per empatar a 56. Grimau va fer 26 punts, amb 19 tirs lliures amb 100 per cent d'efectivitat. Però va faltar serenor en els moments claus per no acabar perdent, com ja va passar a Varese, en aquest cas per 5 punts de diferència. Edu Torres no va acabar gens satisfet de la feina arbitral. LA PENYA TORNA A MOSTRAR LA SEVA IRREGULARITAT AMB EL BONN La Penya, en aquest inici de temporada, sembla un equip sense espurna, capaç de combinar bons minuts amb altres moments de desconcert que li costen els partits. El matx va començar en la tònica habitual del DKV Joventut aquesta temporada: fluix joc interior i excessives pèrdues de pilota (9 al descans). L'equip alemany va comptar, a més a més, amb una gran aportació ofensiva d'Aleksandar Nadfeni, que li va permetre dominar el partit durant els dos primers quarts. Tot i el mal joc català, el DKV mai va tenir grans diferències en contra i, gràcies als punts de Juan Alberto Espil, es va mantenir en el partit i va arribar al descans amb una diferència mínima (43-41). Però el conjunt badaloní és poc constant i això es tradueix en el fet que és capaç de ficar diverses cistelles consecutives i empatar el partit (43-43 tant bon punt havia començat el tercer temps), però també d'anar-se'n del partit i deixar que el rival recuperi el domini del marcador (63-53, min.28). Malgrat tot, el DKV Joventut va començar l'últim període amb opcions (66-59) i el Telekom, per por de perdre, va estar a punt d'engegar a rodar tota la feina feta durant els trenta primers minuts. L'equip de Badalona va empatar dues vegades el partit (74-74 i 78-78) en els últims minuts, però mai va arribar a posar-se per davant. Amb el marcador 80-78 a falta de tres segons, Nikola Radulovic va fallar un triple i, sobre la botzina, Paco Vázquez en va fallar un altre que li hauria permès forçar la pròrroga. Jugats també: Ural Great de Rússia, 117 - Fuenlabrada, 89 Novo Mesto, 92 - Estudiantes, 74 Pivovarna Lasko, 78 - Pamesa de València, 83