Copa ULEB

El Joventut guanya l'Ural per 94 a 82 i el Caprabo s'estrena amb derrota a Varese per 87 a 78

El DKV Joventut ha aclaparat l'Ural Great rus, a qui ha guanyat per 94 a 82 amb un espectacular Antonio Bueno, autor de 28 punts i 13 rebots. El campió rus ha estat al Pavelló Olímpic de Badalona una joguina en mans dels jugadors de Manel Comas. En els últims minuts han jugat jugadors del filial i la diferència s'ha reduït fins als 12 punts finals. El Caprabo Lleida s'ha estrenat en competició europea amb menys sort i ha perdut a la pista italiana del Varese per 87 a 78. Els d'Edu Torras han notat la baixa d'Aaron Bramlett i, tot i remuntar un partit que tenien molt difícil, no han pogut guanyar. El Fuenlabrada ha guanyat un altre equip italià, l'Udine, per 90 a 83, a Madrid.

Fins al final del tercer quart, el DKV Joventut no ha estat capaç de marcar clares diferències. La Penya ha aixecat el vol gràcies a la serenor de Rafael Jofresa en el llançament de tirs lliures i a l'actuació d'un inspiradíssim Antonio Bueno. El pivot madrileny ha estat màxim anotador i rebotejador del partit. L'Ural Great, sempre a remolc en el marcador, només ha plantat cara en els minuts inicials. Al final del primer quart s'ha arribat amb un ajustat 26 a 22. El DKV ha firmat uns segons 10 minuts molt irregulars, però ha mantingut un avantatge de cinc punts a la mitja part. A la represa, els homes de Manel Comas han recuperat l'acció en els contraatacs. I ha aparegut, també, Maceo Baston, que no ha anotat el seu primer punt del partit fins pràcticament la mitja hora de joc. Al final, DKV, 94 - Ural Great, 82. La Penya ha superat, sense excessius problemes, el rival més difícil que es trobarà en aquesta primera fase de la Copa ULEB.