Agents de la Guàrdia Civil han localitzat el gos envoltat dels seus propis excrements i sense menjar
Agents de la Guàrdia Civil han localitzat el gos envoltat dels seus propis excrements i sense menjar (Guàrdia Civil)
Tortosa

Denuncien un veí de Tortosa acusat de maltractar un gos que tenia lligat en un abocador

L'animal estava lligat amb una corretja de tela gruixuda, envoltat dels seus propis excrements, sense menjar i amb un recipient d'aigua en males condicions

Redacció/AgènciesActualitzat

La Guàrdia Civil ha denunciat un veí de Tortosa, al Baix Ebre, acusat d'un delicte de maltractament animal per lligar el seu gos en un abocador, gairebé sense alimentació, envoltat dels seus propis excrements i amb la mobilitat molt reduïda.

El gos, que estava per sota del seu pes habitual, és un staffordshire terrier creuat, una raça de les considerades potencialment perilloses, que ha estat rescatat i alimentat per agents del servei SEPRONA.

Malgrat que el gos no duia xip, els agents han pogut identificar-ne el propietari, a qui han denunciat davant el jutjat de Guàrdia de Tortosa i la Fiscalia de Medi Ambient.

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat el gos lligat amb una corretja de tela gruixuda, de les usades per a l'arrossegament de vehicles, en una finca aïllada utilitzada com a abocador de residus i ferralla i amb la mobilitat ostensiblement limitada a causa del lligament.

L'animal estava envoltat dels seus propis excrements, sense menjar i amb un recipient d'aigua en males condicions. 

En un primer moment l'animal es va mostrar temorós, amb signes de desconfiança en forma de grunyits i lladrucs, quan els agents van anar-lo a socórrer. Tot i això, després de nombrosos intents, van guanyar-se la seva confiança i el van poder alimentar.

ARXIVAT A:
Maltractament animalGuàrdia Civil
Anar al contingut