Hi ha hagut accidents a l'AP-7 i l'A-2 (Servei Català de Trànsit)

Cues quilomètriques en el segon dia de l'operació sortida del pont de Tots Sants

A l'AP-7 hi ha hagut un accident a Maçanet de la Selva en sentit nord i un altre a la Junquera en sentit sud

RedaccióActualitzat

Els accidents tornen a complicar la circulació en el segon dia de l'operació sortida del pont de Tots Sants. Les principals incidències d'aquest dissabte al matí es troben, un cop més, a l'AP-7.

Hi ha tres punts en sentit nord on s'acumulen les retencions. A Maçanet han arribat a tenir setze quilòmetres de circulació amb retencions, a causa d'un accident. Encara hi ha 8 quilòmetres de cues, i una alternativa per anar cap a Girona és la C-32.

També hi ha 9 quilòmetres de circulació intensa a Sant Celoni. I a la mateixa autopista, a la Jonquera, hi ha més de quatre quilòmetres de circulació intensa sentit sud a causa d'un altre accident.

Des que fa més d'un any es va alliberar l'autopista de peatges, s'han doblat les retencions vinculades a accidents.

També hi ha retencions de 19 quilòmetres a la C-16, fins a Bagà, en sentit nord. La cua comença pràcticament a la sortida d'Olvan.

La C-17 presenta dificultats amb retencions a Parets del Vallès (2 quilòmetres) i Ripoll (4 quilòmetres).

Pel que fa a l'A-2, també hi ha hagut una incidència. Un accident a l'altura de Castellbisbal ha provocat més de tres quilòmetres de cua en sentit Lleida. En aquest punt la via ha estat tallada però ja s'ha reobert i la circulació torna a ser fluïda.

Pots consultar aquí l'evolució de les incidències de trànsit a les carreteres catalanes.

Aquest divendres a la tarda, l'AP-7 ja va acumular 50 quilòmetres de circulació amb dificultats en el primer tram de l'operació sortida de Tots Sants.

Anar al contingut