Retencions a la ronda de Dalt de Barcelona, aquest dimecres a primera hora

Matí de cues a les rondes de Barcelona, després d'un accident a la de Dalt a primera hora

Les retencions i les aturades a les rondes en les dues direccions s'han estès des del punt de l'accident a vies com la B-23 i la C-32

RedaccióActualitzat

Un accident a la ronda de Dalt de Barcelona ha provocat aquest dimecres a primera hora embussos i retencions de vehicles, sobretot en sentit Besòs, però també en altres punts de la xarxa viària.

L'accident ha passat poc després de les 7 del matí entre dos cotxes al punt quilomètric 4,8, a l'altura de l'Hospital de Sant Joan de Déu. La conductora d'un dels vehicles ha resultat ferida lleu.

Una ambulància del SEM l'ha traslladat a l'hospital, els serveis d'emergències han ocupat almenys un carril i han dificultat força la circulació del trànsit:


Les retencions han estat en el tram entre Cornellà i Sarrià, i en sentit contrari, en sentit Llobregat, també hi ha hagut força quilòmetres de retencions i aturades. De fet, hi ha hagut un accident que ha causat retencions del nus de la Trinitat fins a Vallcarca en sentit Llobregat. 

 

A mesura que passaven els minuts, les retencions s'han estès per altres branques de la xarxa viària, com la B-23, la pota sud de les rondes i la C-32 fins a Viladecans:

I, més endavant, les complicacions han estat a la ronda Litoral, on, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, hi ha hagut fins a 10 quilòmetres de cua per anar cap al nus de la Trinitat. 

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut