Barcelona

Construmat obre amb la meitat de metres i espera la meitat de visitants que en la darrera edició

La crisi que viu el sector de la construcció es reflecteix al Saló Internacional Construmat, que comença dilluns i que s'ha presentat aquest divendres. El saló obrirà portes amb la meitat de metres quadrats que en la darrera edició i els organitzadors esperen també congregar la meitat de visitants que en la darrera cita, el 2007, històricament la millor edició d'aquest saló.

Actualitzat
El saló Construmat de Barcelona obrirà dilluns al recinte de Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat, i ocuparà 75.000 metres quadrats, la meitat que en la darrera edició, la del 2007. Tot i amb això, els organitzadors consideren un èxit que, en un context de crisi econòmica i del sector, uns 1.300 expositors de 31 països diferents hi participin.

La crisi també es notarà en el nombre de visitants. Els organitzadors n'esperen uns 140.000, també una xifra molt per sota de la que es va aconseguir el 2007. El president del saló creu que pot ser un "estímul" per al sector. El saló s'inaugurarà dilluns vinent i es podrà visitar fins divendres.



Anar al contingut