València

Confirmen un nou cas greu de grip nova en una dona de 52 anys a l'Hospital La Fe de València

Una dona de 52 anys és l'últim cas greu de grip nova detectat a l'Estat. Està ingressada a l'Hospital La Fe de València, on va arribar el 9 de juliol per problemes d'hipertensió i dificultats respiratòries. Segons informa la Generalitat Valenciana, la pacient va empitjorar en qüestió de poques hores i va acabar a l'UCI, on continua. Ara el seu estat és molt greu. Té una pneumònia vírica que l'afecta als dos pulmons.

Actualitzat
També en les últimes hores hem sabut que un nen espanyol ha quedat afectat per un brot de la grip nova a Bèlgica, un contagi que afecta a cinc criatures més. Els nens estan passant uns dies en un campament d'idiomes a la província de Lieja, i els han hagut d'aïllar amb els seus companys. A més, dues persones de nacionalitat espanyola els han diagnosticat la malatia a Bèlgica. És una informació del govern belga, que no ha donat més detalls sobre aquesta qüestió.

A Las Palmas de Gran Canària, un home ha ingressat a l'hospital insular infectat amb la grip nova, i està afectat per una patologia crònica. Es dóna el cas que l'home de 41 anys que va morir el dijous passat també estava afectat per una patologia crònica, i per això la conselleria de sanitat de l'arxipèlag està molt pendent d'aquest nou cas.
Anar al contingut