"Els matins"
"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.25

Com afecta els nens la violència masclista, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.25, "Els matins", l'espai dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la doctora en Psicologia Social Montse Plaza i la jurista Nati Veraguas per saber com afecta els nens la violència masclista, després dels últims assassinats de dones davant dels seus fills.

Actualitzat

20S, dos anys després
Lídia Heredia també entrevistarà les companyes de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, Susanna Barreda i Txell Bonet, quan fa dos anys dels fets que van acabar amb l'empresonament de tots dos.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat del dia Milagros Pérez Oliva, Carles Fernández i Andreu Barnils.

Esperant els bolets
Tard i amb comptagotes... Comencen a sortir els primers bolets. Sembla que aquest any caldrà esperar per omplir el cistell. "Els matins" en parlarà amb un micòleg.

L'actualitat en llibres
Anna Guitart i els seus llibres ajudaran a pair les notícies de la setmana, fixant-se en la nova contesa electoral i en el Dia Mundial de l'Alzheimer.

Cultura i clima
Es preguntarà al Joan i la Leo, els "influencers" del programa, si els preocupa el futur climàtic. També se'n parlarà a la taula final del divendres. Amb Elisenda Roca, Álvaro Colomer i l'humor gràfic d'Ermengol.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut