Un avió de la companyia United Airlines (Wikimedia Commons)

Celebrar el Cap d'Any dos cops? Un retard esguerra la promesa d'una companyia aèria

United Airlines prometia "viatjar en el temps", però va arribar mitja hora tard

Ja fa uns anys que algunes companyies aèries ofereixen l'experiència de celebrar la nit de Cap d'Any dues vegades. Les aerolínies aprofiten les peculiaritats horàries d'algunes zones del planeta per promocionar la possibilitat de "viatjar en el temps".

Aquest any, United Airlines era una d'aquestes aerolínies. La seva oferta consistia a sortir de Guam --una illa a mig camí entre Hawaii i les Filipines-- a les 7.35 del matí de l'1 de gener del 2024 i aterrar a Honolulu a les 6.50 h de la tarda del 31 de desembre del 2023. La frase de promoció de la companyia no podia ser més clara:

"Només vius una vegada, però pots celebrar la Nit de Cap d'Any dues vegades!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by United Airlines (@united) 

Però el vol "màgic" de Cap d'Any no va complir en absolut les expectatives. I és que els retards, massa habituals en aquest mitjà de transport, van impedir que l'experiència fos un èxit: l'avió es va enlairar amb més de sis hores de retard i va acabar aterrant a Hawaii quan ja passaven 35 minuts del canvi d'any. Un autèntic fiasco.

Alguns usuaris han expressat a la xarxa la seva decepció: "Una idea fantàstica, llàstima que s'hagi retardat!"

L'any passat, un problema mecànic en un avió de la mateixa companyia també va esguerrar la nit de Cap d'Any als passatgers que volaven de Los Angeles a Sidney. Un aterratge d'emergència en una illa remota del Pacífic els va fer arribar amb gairebé 24 hores de retard a les celebracions pel canvi d'any.

 

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut