Gwyneth Paltrow escoltant la sentència
Gwyneth Paltrow va declarar al judici que la culpa de l'accident no va ser seva (Reuters/Rick Bowmer)

Cas Gwyneth Paltrow: el jurat l'absol en l'accident d'esquí i rebrà un dòlar d'indemnització

L'actriu ha agraït al jutge i al jurat la seva feina en un missatge a Instagram, poc després que s'hagi llegit la sentència

RedaccióActualitzat

Gwyneth Paltrow no va ser la responsable de l'accident d'esquí en una luxosa pista de l'estat de Utah, l'any 2016. Un jurat li ha donat la raó i ha assenyalat Terry Sanderson com a culpable de l'incident.

Sanderson, un optometrista jubilat, va patir una commoció cerebral i es va trencar quatre costelles. Acusava l'actriu d'haver-lo envestit per l'esquena i li demanava una indemnització de 300.000 dòlars, uns 275.000 euros.

Durant el judici, Paltrow ho va negar. De fet, va presentar una contrademanda perquè assegurava que va ser ell qui la va tirar a terra, i li reclamava 1 dòlar, més les despeses dels advocats al judici.

El jurat ha dictaminat que Sanderson va tenir la culpa de tot i li ha concedit a Paltrow, somrient mentre es llegia la sentència, el dòlar d'indemnització.

Poc després, l'actriu ha publicat una història a Instagram donant les gràcies al jutge i al jurat per la seva feina. "Els agraeixo la seva consideració en tractar aquest cas", ha escrit.

L'actriu s'ha acostat a Terry Sanderson un cop s'ha sabut la sentència (Reuters/Rick Bowmer)

Vuit dies de judici

La sentència ha arribat després de vuit dies judici, en què tots dos van explicar versions totalment oposades. L'home al·legava que l'actriu havia esquiat "imprudentment", que va topar contra ell, que havia sortit "volant" i que, un cop a terra, va quedar inconscient.

Paltrow va explicar que estava esquiant amb els seus dos fills quan "dos esquís van entrar entre els meus esquís, obligant-me a separar les cames, i després hi va haver un cos que em pressionava i es va sentir un grunyit molt estrany".

"No vaig causar l'accident, així que no puc tenir la culpa de res del que li va passar posteriorment", va declarar. Finalment, la seva versió és la que més ha convençut el jurat.

Paltrow ha somrigut amb el seu advocat després de sentir la sentència (Reuters/Rick Bowmer)
ARXIVAT A:
JudicialEstats UnitsCinema
Anar al contingut