L'actriu nega ser la responsable de l'accident que va provocar ferides al demandant, Terry Sanderson (Reuters/ Rick Bowmer)
L'actriu nega ser la responsable de l'accident que va provocar ferides al demandant, Terry Sanderson (Reuters/ Rick Bowmer)

Gwyneth Paltrow declara en la demanda per l'accident d'esquí: "Va ser molt pertorbador"

Un jubilat de Utah li reclama 300.000 dòlars per les lesions i les seqüeles que pateix després d'un xoc fortuït esquiant en una pista de principiants

Actualitzat

L'actriu i empresària Gwyneth Paltrow ha testificat aquest divendres en el judici civil per una col·lisió amb un home de 70 anys en una luxosa pista d'esquí de l'estat de Utah l'any 2016.

El demandant, l'optometrista jubilat Terry Sanderson, que ara té 76 anys, sosté que l'actriu el va envestir per darrere mentre esquiava en una de les pistes per a principiants al Deer Valley Resort de Park City. Sanderson reclamava a l'actriu una indemnització de 3,1 milions de dòlars, si bé ara ha rebaixat la quantitat fins als 300.000 dòlars, uns 275.000 euros.

L'optometrista jubilat Terry Sanderson reclama una indemnització de 300.000 dòlars per les ferides que va patir
L'optometrista jubilat Terry Sanderson reclama una indemnització de 300.000 dòlars per les ferides que es va fer (Reuters/ Rick Bowmer)

La demanda es va presentar tres anys després de l'incident, i Sanderson va presentar informes mèdics de les lesions que li havia provocat l'impacte: quatre costelles trencades, diverses contusions i una lesió cerebral que "li ha canviat la vida".

Un metge forense mostra una radiografia de les lesions que al·lega Sanderson
Un metge forense mostra una radiografia de les lesions que al·lega Sanderson (Reuters/ Rick Bowmer)

Per la seva banda, Paltrow va presentar una contrademanda perquè assegura que va ser Terry Sanderson qui va venir pel seu darrere i la va tirar a terra. La indemnització que sol·licita és, però, substancialment més discreta: 1 dòlar més les despeses dels advocats al judici.


"Ell va xocar amb mi per l'esquena"

A l'estrada, la protagonista de "Shakespeare in love" ha assegurat que ella no va ser la responsable de l'accident, perquè va ser Sanderson qui va xocar amb ella per l'esquena i la va fer caure a la neu.

El més sorprenent ha estat la descripció del moment que ha fet l'actriu. Segons ha explicat, ella gaudia d'un dia d'esquí amb els seus fills quan va sentir un fort impacte a l'esquena que la va tirar a terra: "Hi havia un cos pressionat contra meu i se sentia una mena de gemec estrany, molt pertorbador". Assegura que en aquell moment va sentir com si algú violentés la seva intimitat, es va quedar glaçada i va pensar que "algú estava fent una cosa pervertida". 

Poc després ha puntualitzat que no volia acusar el senyor Sanderson d'assetjar-la sexualment. 

Gwyneth Paltrow en una de les sessions del judici
Gwyneth Paltrow en una de les sessions del judici (Reuters/ Jeff Swinger)

Paltrow afirma que es va esperar a la pista fins que va comprovar que l'home estava bé i nega l'acusació dels advocats de Sanderson que asseguren que l'actriu va fugir del lloc dels fets.

En la declaració, Paltrow s'ha mostrat tranquil·la i ha dit que sent pena per l'altre demandat, però ha insistit a defensar la seva innocència:

"Jo no vaig provocar l'accident i, per tant, no puc ser culpable del que li hagi passat després a ell." 

De moment, al judici s'han sentit els testimonis dels dos protagonistes i també els de les filles del senyor Sanderson, que han repetit que la qualitat de vida del seu pare va caure en picat després de l'accident. 

La setmana que ve testificaran els dos fills de l'actriu, Moses i Apple, i també treballadors del Deer Valley Resort.

 

ARXIVAT A:
JudicialEstats UnitsCinema
Anar al contingut