Paltrow considera que el demandant vol aprofitar-se de la seva fama i riquesa (Kevin Sullivan / ZUMA Wire / DPA / Europa Press)

Jutgen Gwyneth Paltrow per envestir un jubilat en una pista d'esquí per a novells

El demandant sosté que l'actriu s'hi va encastar, mentre que ella diu que va passar tot el contrari

Redacció/Agències

L'actriu i empresària Gwyneth Paltrow afronta des d'aquest dimarts el judici per la demanda d'un home de Utah, als EUA, que assegura que Paltrow es va estavellar contra ell en un accident d'esquí el 2016.

L'optometrista jubilat Terry Sanderson, que ara té 76 anys, sosté que l'actriu el va colpejar per darrere mentre esquiava al Deer Valley Resort de Park City, en una de les pistes per a principiants.

Com a conseqüència de l'impacte, l'home hauria tingut una lesió cerebral i s'hauria trencat diverses costelles. Sanderson al·lega que, malgrat que va quedar estirat i greument ferit damunt la neu, Paltrow no es va aturar després de la col·lisió i "no va assumir cap responsabilitat".

Tot i això, un instructor d'esquí que estava entrenant Paltrow assegura que és Sanderson qui va causar l'accident. De fet, l'actriu va respondre la demanda amb una denúncia en què assegura que és l'home qui se li va estampar i que li va demanar perdó per haver-ho fet.

Sosté, a més a més, que Sanderson l'ha denunciada per intentar-se beneficiar de la seva "celebritat i riquesa". Sanderson va reclamar al principi 3,1 milions de dòlars, si bé ara ha rebaixat la quantitat fins als 300.000 dòlars, uns 275.000 euros.

Els fets s'hauran d'aclarir en un judici que es preveu que duri vuit dies.

ARXIVAT A:
JudicialEstats UnitsCinema
Anar al contingut