Madrid

Aznar reivindica la política com una "activitat decent de persones honrades"

Davant la plana major del PP, l'expresident espanyol ha emès un missatge de confiança: "És possible tornar als espanyols la confiança en nosaltres mateixos i en el nostre país".

RedaccióActualitzat
L'expresident espanyol José María Aznar reivindica el "legítim mandat electoral" del PP després que el partit va guanyar les eleccions per majoria absoluta. Sense citar en cap moment el "cas Bárcenas" i negant-se a respondre preguntes sobre el tema, Aznar també ha assegurat que és possible exercir la política com una "activitat decent de persones honrades al servei de l'interès general".

L'expresident ha apuntat que ara no només s'ha de fer front a la crisi econòmica, sinó també a una crisi "política i institucional" que "es trasllada als ciutadans en forma de desconfiança, desassossec i por del futur". "És possible tornar als espanyols la confiança en nosaltres mateixos i en el nostre país", ha assenyalat l'expresident. Són "temps d'exigència" pel projecte polític del PP, que "es va crear sobre un compromís indeclinable amb la regeneració política i institucional d'Espanya". "La llibertat, la responsabilitat, la generositat i l'honradesa. Aquest ha de ser el nostre nord. Amb tota claredat i amb la màxima determinació". "Depèn de nosaltres", ha afegit.

José María Aznar ha fet aquestes declaracions en presència de la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, els tres vicesecretaris generals del partit -Javier Arenas, Carlos Floriano y Esteban González Pons- i altres dirigents durant l'acte de presentació de l'arxiu documental de Gregorio Ordóñez, el regidor del PP a Sant Sebastià assassinat per ETA fa 18 anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut