La policia ha detingut l'home després de fer que s'aturés a la mitjana (Lancaster County Sheriffs Office)
Nebraska

Avisa que un conductor va contra direcció i el detenen perquè qui hi anava era ell

Alertada per l'avís al telèfon d'emergències, la policia descobreix que l'infractor era l'autor de la trucada

Als Estats Units, la trucada d'un conductor al telèfon d'emergències va acabar d'una manera ben diferent de com ell segurament s'esperava.

Va passar a l'estat de Nebraska, al centre del país, al mes de març, però l'oficina del xèrif del comtat de Lancaster no va fer-ho públic fins a la setmana passada.

Una nit, un home que circulava per l'autopista 77, va trucar al 911 per alertar que havia vist un conductor en contradirecció.

Després de rebre la trucada, la policia va descobrir que l'home circulava en contradirecció sense saber-ho (Lancaster County Sheriffs Office)

"Soc a l'autopista 77 anant cap al nord i hi ha algú que va pel costat equivocat", se sent com explica, en el vídeo fet públic per la policia, abans d'afegir: "Gairebé em fa fora de la carretera. Ha estat molt fort, ha estat massa."

Tot seguit, a les imatges publicades a les xarxes socials, es veu el cotxe de la persona que havia trucat aturat a la mitjana de l'autopista.


Un agent s'hi acosta i li pregunta si sap per què l'han aturat. "Sí, perquè jo estava en el costat equivocat de la carretera", respon l'home.

Intentant trobar una explicació, afegeix: "Dec haver-me saltat una sortida."

L'oficina del xèrif del comtat de Lancaster afegeix, en el post a les xarxes socials, que van fer-li el test d'alcoholèmia i va donar positiu. De fet, va superar el doble del límit legal de contingut d'alcohol a la sang.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTrànsit
Anar al contingut