Barcelona

Arriba a Barcelona el creuer espanyol que va rescatar 13 immigrants supervivents d'un naufragi

Els prop de 500 turistes espanyols del creuer "Jules Verne" han arribat aquesta matinada al Port de Barcelona. La tripulació d'aquesta embarcació va col·laborar la setmana passada en dos rescats de "pateres" prop de les costes de Malta. Primer en van auxiliar una amb 200 immigrants. Hi viatjaven homes, dones i també molts nens que estaven desesperats perquè feia dies que no menjaven i hi havia mala mar. Dues hores després, avistaven una trentena de nàufrags d'una altra "patera".

Actualitzat
El vaixell de creuer "Jules Verne", de la companyia Vision Cruises, va rescatar una trentena d'immigrants que havien naufragat i intentaven mantenir-se a flotació nedant a alta mar en aigües de la Mediterrània, a unes vuitanta milles de Malta.

Unes hores abans, el mateix vaixell havia tingut en custòdia un "cayuco" amb 200 passatgers, entre els quals es trobaven diversos menors d'edat, fins que Salvament Marítim de la zona es va fer càrrec de la situació. Després d'avisar Salvament Marítim de la zona, el creuer va tenir la "patera" en custòdia per "protegir-la de les inclemències del mar o d'altres circumstàncies".

Els viatgers no van embarcar al vaixell per evitar els problemes que es deriven de la tramitació d'autoritzacions en arribar a un port quan es traslladen persones sense documentació.
Anar al contingut