Un moment del vídeo que Arran del Poblenou ha penjat a les xarxes
Un moment del vídeo que Arran del Poblenou ha penjat a les xarxes
Barcelona

Arran reprèn la campanya contra el turisme a Barcelona i ataca bicis de lloguer

L'assemblea de l'organització al Poblenou penja un vídeo a Twitter on se'ls veu punxant rodes de bicicletes habitualment utilitzades per turistes

RedaccióActualitzat

Continuen les accions violentes d'Arran contra el turisme a la ciutat de Barcelona. Després de l'atac a un autobús turístic dijous passat, l'organització juvenil de la CUP ha reivindicat una acció contra les bicicletes de lloguer que utilitzen habitualment els turistes.

L'acció ha estat reivindicada per l'assemblea de l'organització al Poblenou amb un vídeo penjat al seu compte de Twitter, on es pot veure com membres d'Arran s'acosten a diverses bicicletes de lloguer, hi enganxen adhesius reivindicatius i en punxen les rodes amb un ganivet

El vídeo, de més de mig minut de durada, està acompanyat del missatge "Ja n'estem fartes, de l'ocupació per part d'empreses turístiques, de l'espai públic del barri. Actuem! Uneix-te al combat".

En les últimes hores, el grup municipal de la CUP Capgirem Barcelona ha mostrat el seu suport a l'organització juvenil i ha afirmat que cal combatre el "barricidi", diuen, per tots els mitjans.

Anar al contingut