Tiroteig a Califòrnia
Tiroteig a Califòrnia

Almenys 4 morts i 15 ferits en un tiroteig durant un festival a Califòrnia

Entre les víctimes mortals hi ha l'atacant, que ha disparat amb un fusell, i que ha estat abatut per la policia

Actualitzat

Almenys quatre persones han mort i una quinzena han resultat ferides en un tiroteig en un festival a l'aire lliure a la ciutat nord-americana de Gilroy, a Califòrnia. Entre les víctimes hi ha l'atacant, que ha estat abatut per la policia, i un nen de sis anys. 

Els responsables policials no han aclarit encara quin pot haver estat el motiu de l'atac, però sí han apuntat la possibilitat que l'autor del tiroteig tingués un còmplice. Segons aquestes explicacions, l'atacant podria haver accedit al recinte sense superar l'arc detector de metalls.

Alguns vídeos que han començat a circular per les xarxes mostren les corredisses entre els assistents quan s'han començat a sentir els trets, disparats amb un fusell.

La policia ha identificat l'autor del tiroteig: seria William Legan Santino, de 19 anys. Encara no han aclarit quin pot haver estat el motiu de l'atac en un festival de gastronomia que se celebra cada any a la localitat. 

 


El tiroteig ha passat durant la celebració del Festival de l'All, un esdeveniment anual en què assisteixen visitants d'altres zones de Califòrnia i dels Estats Units. 

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut