Futbol

Alfredo Di Stéfano rep el premi President UEFA per la seva important contribució al futbol mundial

Alfredo Di Stéfano és una de les llegendes vives del futbol mundial i avui ha rebut l'enèsim i merescut homenatge. "La Saeta Rubia" ha estat guardonat amb el premi President UEFA per la seva contribució a la història d'aquest esport i ha engrandit així la seva aurèola entre els més grans d'entre els grans. El qui va ser i és mite del madridisme i líder d'un dels grans equips de tota la història ha estat, segons l'actual president blanc, Ramón Calderón, peça fonamental perquè el Reial Madrid fos considerat el millor equip de la història.

Actualitzat
D'un mite a un altre mite. De mans de Michel Platini, Alfredo Di Stéfano ha rebut aquest diumenge el premi President UEFA en reconeixement a qui ha estat i i és un dels millors jugadors de futbol de tots els temps. Un emocionat Di Stéfano ha hagut de sentir un torrent d'elogis no només per ser l'home que va canviar la història del Madrid, fent gran el club blanc en la segona meitat dels cinquanta i en la primera dels seixanta, sinó per ser uns dels futbolistes que més va contribuir a l'evolució del futbol modern.

Fitxat del River Plate, Di Stéfano va ser el centre d'un Madrid construït per fer ombra al Barça de Kubala i va aconseguir liderar la Lliga espanyola i l'Europa d'aquell temps amb una superioritat insultant. En honor a aquesta trajectòria brillant, el Madrid també ha presentat una escultura amb la imatge de "La Saeta Rubia", erigida a la ciutat esportiva de Valdebebas.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut