L'Hospitalet de Llobregat

Albiol abandona l'acte inaugural de l'L9 per les crítiques de Puigdemont a la falta d'inversió de l'Estat

Albiol s'ha molestat per les crítiques de Puigdemont contra la falta d'inversió en infraestructures del govern espanyol

RedaccióActualitzat

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha abandonat l'acte d'inauguració de l'L-9 del Metro durant el discurs del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Albiol s'ha molestat per les crítiques de Puigdemont contra la falta d'inversió en infraestructures del govern espanyol.

El líder del PP català s'ha aixecat quan Puigdemont ha fet referència a una "desconnexió sobtada" de l'Estat pel que fa al finançament del transport públic. Un moment que ha captat l'emissió en directe del canal 3/24.

Albiol ha explicat la seva decisió en un tuit:


Minsa representació de l'Estat

A l'acte inaugural només hi ha assistit un membre del govern espanyol, el secretari d'estat d'infraestructures, Julio Gómez-Pomar, després que la ministra de Foment, Ana Pastor, hagi denunciat que la Generalitat ha vetat la seva assistència a l'acte.

Gómez Pomar ha negat les acusacions de falta d'inversió del govern espanyol a Catalunya. El Secretari d'Estat d'Infraestructures lamenta el conflicte sobre les invitacions de l'L9.

"No obriré una polèmica, però jo crec que la gestió de les invitacions per a la participació de l'Estat en l'acte es podria haver organitzat d'una manera millor."

Gómez Pomar ha explicat que considerava un acte de lleialtat institucional assistir a l'acte.

El secretari d'estat, assegura que Catalunya és una prioritat per al govern espanyol. Afirma que l'Estat ha invertit en els últims cinc anys més d'11.000 milions d'euros a Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut