El grup ha anunciat que s'acomiadarà dels escenaris aquest 2024 (Zoo)

Així sona l'última cançó de Zoo, amb un videoclip que repassa els 10 anys de la banda

"Epíleg" arriba tot just tres dies després de l'anunci que la banda baixarà dels escenaris aquest any 2024

RedaccióActualitzat

Zoo ha anunciat que s'acomiada, però encara li queden algunes pàgines de la història per escriure.

Aquest dimecres, la formació ha publicat una nova cançó, "Epíleg", acompanyada d'un videoclip amb què fa un recorregut per tota la seva història, des dels inicis, el 2014, i fins que han decidit baixar dels escenaris, aquest 2024.

La cançó repassa aquesta dècada a ritme de rap, mentre que el vídeo el protagonitza el mateix mico que ha estat l'emblema de la banda durant tots aquests anys, i que també va ser l'encarregat diumenge de fer arribar la notícia de l'adeu d'aquest popular grup valencià.

Un vídeo, per cert, que ja acumula tres milions de visualitzacions a través d'Instagram i X, tal com apunta el mateix grup en un comunicat.

El nou tema arriba quan fa tot just tres dies de l'anunci de l'adeu, i amb la banda abocada a preparar-se per a una última gira de deu concerts que acabarà a la ciutat on tot va començar, Gandia, al Pirata Beach Festival.

Així és com sona "Epíleg", que tot apunta que serà l'última cançó que publicaran:


La història d'èxit d'aquest referent de la música en català va començar amb "Estiu", el 2014. Un single que va revolucionar les xarxes poc abans que arribés el primer àlbum, "Tempestes venen del sud".

L'últim, "Llepolies", del 2021, va confirmar l'èxit esclatant d'una trajectòria de 10 anys amb tres àlbums d'estudi publicats, un EP i dos discos en directe.

El líder del grup valencià, Toni Sánchez (Panxo), havia avançat la novetat a les xarxes socials aquest dimecres al matí, i també revelava que els integrants del grup estan "remogudets" per "tot el carinyo d'estos dies", per bé que "tranquils i agraïts".

La gira final arrencarà a partir del març i farà una parada al País Valencià i una altra a Catalunya. Zoo serà a la Telecogresca de Barcelona i passarà per Madrid, Múrcia, Jerez de la Frontera, Bilbao, Lugo, Palma, el Viña Rock i l'Alterna Festival.

L'últim concert serà al Pirata Beach Festival, a Gandia, la ciutat on van començar a tocar.

ARXIVAT A:
MúsicaPaís Valencià
Anar al contingut