La candidata del PP a l'alcaldia del Madrid, Esperanza Aguirre
La candidata del PP a l'alcaldia del Madrid, Esperanza Aguirre (EFE)
Madrid

Aguirre proposa ara un govern de concentració a l'Ajuntament de Madrid

L'alcaldable del PP fa una nova proposta per evitar que la candidata d'Ahora Madrid sigui la pròxima alcaldessa

RedaccióActualitzat

La candidata del PP a l'alcaldia del Madrid, Esperanza Aguirre, insisteix a formular propostes per evitar que governi la ciutat Manuela Carmena, d'Ahora Madrid, i ha suggerit ara la formació d'un govern de concentració a l'ajuntament.

Després de reunir-se amb la candidata de Ciutadans, Begoña Villacís, Aguirre ha suggerit la possibilitat que totes les forces, també Ahora Madrid, governin la ciutat conjuntament sempre que no s'admetin propostes com "construir soviets als districtes". I és que per Aguirre el partit de Carmena respon a l'"esquerra radical".

Aquesta proposta arriba després que el socialista Antonio Miguel Carmona rebutgés formar equip de govern amb el PP per frenar Podem. Per l'alcaldable del PP, Manuela Carmena suposa un risc per a la democràcia.

Aguirre també ha proposat que cada formació es voti a si mateixa en la sessió plenària d'investidura del 13 de juny i així sortiria alcaldessa per ser la primera força en el 24-M.

Tot plegat després que la direcció nacional del PP hagi decidit estendre l'oferta d'Aguirre al PSOE per aturar Podem als ajuntaments d'Espanya.

Anar al contingut