Madrid

Aguirre cedeix davant Rajoy i Rato presidirà Caja Madrid

Esperanza Aguirre cedeix davant Rajoy i accepta que Rodrigo Rato sigui el nou president de Caja Madrid. Després de setmanes de polèmica, la mà dreta de la presidenta regional, Ignacio González, ha renunciat a ocupar aquest càrrec. El vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha expressat el seu suport "personal" a Rodrigo Rato com a candidat a la presidència de Caja Madrid perquè el procés de renovació de l'entitat es faci "com més aviat millor".

Actualitzat
Finalment l'encesa polèmica entre Aguirre i la direcció central del PP sembla que a poc a poc es comença a calmar. El vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha donat ple suport a Rato perquè el procés de renovació -diu- de la cúpula de Caja Madrid s'acabi "com més aviat millor".

En declaracions a Europa Press, González ha agraït el suport que ha rebut aquests dies mentre ha estat el candidat d'Aguirre per presidir Caja Madrid. Diu que la seva única intenció era "articular un gran acord d'estabilitat" que afavorís l'entitat. Ara hi renuncia en favor de Rodrigo Rato, l'exministre d'Economia, que ha estat i és l'aposta de Mariano Rajoy.

Per tant, 24 hores abans de l'executiva del PP, demà a la seu del carrer Génova, Aguirre mou fitxa i, després de les tensions dels últims dies, cedeix davant el president popular.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut