Aerosmith, durant un concert al festival Hellfest, l'any 2017
Aerosmith, durant un concert al festival Hellfest, l'any 2017

Aerosmith s'acomiadarà dels escenaris en una gira de comiat de 40 concerts

La gira "Peace Out" serà el comiat d'un dels grups més destacats de la història del rock

RedaccióActualitzat

El grup nord-americà Aerosmith, una de les bandes més importants de la història del rock, dirà adeu als escenaris en una última gira pels Estats Units i el Canadà. El grup liderat per Steve Tyler ha anunciat la gira de comiat, amb el títol de "Peace Out", un terme que s'utilitza per dir adeu en el llenguatge argot.

"Després de 50 anys, 10 gires mundials i més de 100 milions de fans... ha arribat l'hora d'una més abans de marxar", apunta la banda en un missatge a Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)


Durant la gira, Aerosmith estaran acompanyats per The Black Crowes, que acturan com a teloners. Seran 40 concerts entre el del 12 de setembre a Filadèlfia i el del 26 de gener de 2024 a Mont-real, en una gira que els portarà a ciutats com Boston, Nova York, San Francisco o Seattle.

La gira de comiat "és una espècie d'oportunitat per celebrar els 50 anys que portem. Mai se sap quant temps més estarà tothom sa per fer això", ha explicat Joe Perry a la cadena Fox News.

Precisament el grup ha anunciat que el bateria, Joey Kramer, no participarà a la gira perquè està centrat a cuidar la família.

Foto promocional d'Aerosmith
Foto promocional d'Aerosmith (Europa Press)


Un dels grans grups de la història del rock

Fundat a Boston l'any 1970, el grup format per Steve Tyler (veu), Joe Perry (guitarra principal), Brad Whitford (guitarra), Tom Hamilton (baix) i Joey Kramer (bateria) és una de les grans bandes de la història del rock.

Ara tots tenen més de 70 anys i no han publicat cap disc des que el 2012 van llançar "Another dimension!", el quinzè àlbum de la banda.

El maig de 2022, Aerosmith va cancel·lar una sèrie de concerts a Las Vegas a causa d'una recaiguda de Tyler en l'addicció a les drogues. A més, fa pocs mesos el cantant va ser acusat d'agressió sexual per una relació que hauria mantingut amb una menor a la dècada dels 70.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut