El cantant d'Aerosmith, Steven Tyler, en rehabilitació després de recaure en les drogues
Steven Tyler, en una imatge d'arxiu (Reuters)

Aerosmith suspèn concerts perquè el seu líder, Steven Tyler, ha recaigut en les drogues

El grup de rock nord-americà s'ha vist obligat a suspendre tot un seguit de concerts que tenia previst fer a Las Vegas durant l'estiu

RedaccióActualitzat

El cantant d'Aerosmith, Steven Tyler, ha ingressat per voluntat pròpia en una clínica per rehabilitar-se després d'una recaiguda en les drogues.

Aquesta decisió ha obligat el grup de rock, un dels més importants dels Estats Units, a suspendre la majoria de concerts que tenia previstos fer a Las Vegas aquest estiu.

En un comunicat que el grup ha fet públic a través de les xarxes socials, expliquen que Tyler, després d'una "operació al peu per tornar als escenaris", ha recaigut.

El cantant que fa molt temps que està lluitant contra les drogues ha entrat en un programa de tractament "per centrar-se en la seva salut i la recuperació".


El grup lamenta haver de suspendre els concerts que havia de fer a l'estiu, amb "Deuces are wild", i té previst reprendre l'activitat el setembre:

"Estem devastats d'haver incomodat a tants de vosaltres, especialment els fans més lleials que sovint recorren grans distàncies per viure els nostres concerts."

Aerosmith ja va suspendre al febrer la gira de concerts que tenia previstos fer a Europa, llavors per la incertesa que encara hi havia amb la pandèmia. No passaven per Catalunya, però el grup sí que anava a Madrid, Lisboa, París i Milà, entre altres llocs.

L'addicció a l'alcohol i a les substàncies estupefaents ha estat present en gairebé tota la vida de Tyler. Ell mateix ho va reconèixer en una entrevista a la revista GQ: "Crec que no hi ha cap banda que sàpiga què és estar sobri".

ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsicaDrogues
Anar al contingut