A la presó per voler comprar a internet una nena com a esclava sexual a Nova Zelanda

A més, al condemnat li van intervenir més de 400 materials de contingut sexual explícit que involucrava menors

RedaccióActualitzat

El neozelandès Aaron Joseph Hutton, àlies "wikipedo", un terme que conté les dues primeres síl·labes de "pedòfil", va participar en una subhasta a la dark web o web fosc per comprar una nena de set anys que oferien com a esclava sexual. El presumpte venedor, que es feia passar per un pare àvid de diners, en realitat era el Departament d'Afers Interns de Nova Zelanda.

Divendres passat, un jutge de districte d'Auckland, localitat on resideix Hutton, va condemnar el pederasta per aquests fets i per trobar-se en possessió de 417 materials que contenien imatges sexuals explícites que involucraven menors d'edat.

Aaron Hutton va provar d'esquivar la condemna al·legant que ell era conscient d'estar parlant amb les forces de seguretat i que estava jugant al gat i a la rata amb ells. Però el magistrat que l'ha condemnat considera que aquesta afirmació és poc creïble des que Hutton ja era actiu abans al web fosc, d'on hauria obtingut el material pedòfil de què disposava.

La defensa del condemnat ha insistit que el client necessita "ajuda".

Aquest home havia manifestat que considerava el seu "heroi" l'anomenat "monstre d'Amstetten", Josef Fritzl, condemnat a cadena perpètua per haver retingut durant anys la seva filla com a esclava sexual, amb qui va tenir set fills.

Hutton es va mostrar disposat a pagar 15.000 dòlars per la menor.
 

ARXIVAT A:
Agressió sexualMenors
Anar al contingut