Barcelona

El govern en ple declararà davant del TSJC si la querella contra Mas, Ortega i Rigau prospera

Tots els consellers declararan davant del TSJC si prospera la querella de la Fiscalia contra Mas, Ortega i Rigau

Victòria MiróActualitzat

El govern en bloc es coresponsabilitza amb el president Artur Mas de l'organització del 9-N i, en cas que prosperi la querella de la Fiscalia, tots els consellers demanaran de declarar davant la justícia. Així ho ha anunciat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, durant la roda de premsa posterior al consell de govern, que aquest dimarts s'ha avançat mitja hora perquè el president està preparant l'acte on presentarà el seu full de ruta post 9-N. 

Homs ha dit que tot el goven es considera "coresponsable i solidari" de totes les decisions que es van prendre per dur a terme el 9-N. Caldrà veure primer si s'admet a tràmit la querella i després si el jutge decideix atendre aquesta petició de la defensa.

Preguntat sobre la confirmació que Junqueras assistirà a la conferència del president Mas, el portaveu de l'executiu ha dit que valora positivament aquesta intenció. 

L'executiu català també ha aprovat un desplegament de l'Agència Tributària Catalana per poder gestionar tots els impostos dels catalans.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut