Biquini de cua de vaca i formatge

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vaca ens aporta proteïnes de qualitat, destaca també per la quantitat de ferro i de vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de cua de vaca 

    Mostassa antiga 

    Concentrat de tomàquet 

    Vinagre de Mòdena 

    Mantega 

    Pa de motlle 

    Cogombrets 

    Brie trufat 

    Aigua mineral 

    Sal 

    Pebre 

    Vi negre 

    Oli OVE  

PREPARACIÓ

  1. Enrossim en una paella 800 g de cua de vaca tallada amb una mica d'oli. Després posarem la carn a dins d'una olla a pressió.   
  2. Aboquem un bon raig de vi negre dins de l'olla i deixem que es redueixi una mica. 
  3. Hi afegim sal, pebre i aigua fins que cobreixi la carn. Tapem i courem a foc mitjà. Quan comenci a xiular ho deixem 50 minuts. Després tanquem el foc i ho deixem reposar 50 minuts més. 
  4. Esfilagarsem la carn en un bol. 
  5. En aquell mateix bol, hi afegim un bon raig de vinagre de Mòdena, una cullerada de mostassa antiga i una altra de concentrat de tomàquet. Rectifiquem de sal i ho integrem. 
  6. Agafem una llesca de pa de motlle. Al damunt hi posem el contingut del bol, cogombrets tallats a microbrunesa i brie trufat llescat. Tapem amb l'altra llesca de motlle.  
  7. En una paella hi afegim una mica de mantega i quan s'ha fos hi posem el biquini. Marquem a banda i banda a foc suau. 
  8. Ja el podem servir calent. 
Anar al contingut