Dimarts, a les 23.50

L'Escola de Cinema de Reus, a "Curtcircuit taller"

Demà, dimarts, a les 23.50, "Curcircuit taller", al 33, ofereix dos curts de l'ECIR, l'Escola de Cinema de Reus: "El dol" i "My world".

"Curtcircuit taller" és una finestra oberta als joves talents de casa nostra amb produccions audiovisuals innovadores dels gèneres de ficció, efectes visuals, animació i documental. 

"EL DOL" 

Joel Muñoz – Ficció - 13 minuts 
Intèrprets: Mercè Pons, Ricard Farré, Jordi Folck, Joaquim Sorio 

Millor curtmetratge, premi del públic i millor muntatge 2020 al FIC-CAT – Festival Internacional de Cinema en Català 

L'església està plena de gom a gom per donar l'últim adeu al Josep, un veí d'una ciutat morta, com totes. El seu fill Miquel arriba tard a la cerimònia, perquè encara es guarda a dins el rancor del temps fugit. 

La Maria espera el Miquel per compartir amb ell l'emoció innata que pateix tot ésser viu quan un conegut marxa. Quan s'apaguin les llums i s'abaixi el teló, l'únic real que romandrà en aquell escenari seran els ossos del Josep (que, per cert, al cap d'uns mesos també s'esvairan). Un conjunt irreal d'ànimes i espais d'ultratomba que són el reflex d'una societat teatralitzada que viu en un constant dol etern. 

"MY WORLD"  
Àlex Escudero – Ficció - 15 minuts 
Intèrprets: Ben Vinnicombe, Carlos Valentín 

Seleccionat als festivals Los Angeles CineFest, Cerdanya Film Festival, Bangalore Film Festival , Indian Cine Filmfest entre d'altres. 

En Will és un home que viu segrestat en una casa vella. No sap des de quan, ha perdut la noció del temps. Quan la seva vida està a punt d'arribar al final, fruit de la desnutrició i dels maltractaments que rep del seu segrestador, en Will deixa de lluitar i accepta la seva captivitat com la seva nova realitat. Aquest canvi d'actitud li permet obtenir una sèrie de millores a la vida, arriba a sentir estima per la seva raptora i desenvolupa la síndrome d'Estocolm. Però la crua realitat que espera al Will i a la segrestadora resulta que no és l'amic nou que en Will es pensa que ha fet...  

La ficció, l'animació, el documental, les noves arts i els efectes visuals, al 33! 

Anar al contingut