Ada Hegerberg, una jugadora espectacular que continuarà a Lió (Europa Press)
Futbol

S'escapa el gran somni del Barça

L'Olympique de Lió anuncia la renovació d'Ada Hegerberg fins al 2027

Redacció Esport3Actualitzat

És una de les millors jugadores del món. De fet, ella va guanyar la primera Pilota d'Or femenina, l'any 2017. I el Barça sempre havia mantingut el somni, per difícil que fos, d'incorporar-la a un equip d'estrelles on actualment ja hi ha les dues últimes guanyadores del premi, Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí.

Però Ada Hegerberg ha renovat finalment amb l'Olympique de Lió, desbloquejant una situació que es mantenia sense novetats des de fa setmanes. La noruega, de 29 anys, acabava contracte aquest mes de juny i ha signat per tres temporades més, fins al juny del 2027.

Hegerberg va arribar al Lió l'any 2014, quan tenia només 19 anys, i ho ha guanyat tot amb el club del Roine: 3 Copes d'Europa, 8 Lligues i 7 Copes de França. És la segona màxima golejadora històrica de l'equip, amb 264 gols en 244 partits. Unes xifres impressionants que continuaran creixent.

El Barça se les pot veure aviat amb l'Olympique de Lió de Hegerberg. Si les blaugranes aconsegueixen desfer-se del Chelsea a semifinals, i les lioneses ho fan del PSG, es pot reeditar una final de la Champions Barça-Olympique. Sigui com sigui, amb Hegerberg vestida de l'equip que l'ha coronat tots aquests anys.

Anar al contingut