Barça

Rosell desmenteix, entre rialles, que Messi i Villa no se suportin

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha desmentit aquest dijous, entre rialles, que els blaugranes Leo Messi i David Villa no se suporten, com ha publicat un diari esportiu valencià. "Que Villa i Messi no es parlen? Doncs l'altre dia es van passar tot el viatge de tornada jugant junts al parxís", ha manifestat Rosell, qui ha afegit que "si ens poséssim a contestar totes les animalades i tonteries que es publiquen no tindríem temps per treballar per al club".

Actualitzat
El president de l'entitat blaugrana ha insistit que, de vegades, aquestes informacions són "per riure-se'n" i ha utilitzat el mateix argument per no comentar un recent article de l'expresident del Barça Joan Laporta, amb qui fa temps que està a punt de brega. "Ja he dit moltes vegades que no contesto a polítics", ha sentenciat.

Rosell, que ha fet aquestes declaracions en la presentació del pla de l'Estratègia Digital Barça 2.0, ha recordat que Messi "és el millor del món, ho tornarà a ser aquest any i probablement el següent", i ha avançat que el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta, "segur que ja està treballant" en la renovació del jove Isaac Cuenca, que acaba contracte el 30 de juny d'aquest any.

El Barça aspira a ingressar 24 milions anuals en el negoci d'internet

El FC Barcelona aspira a doblar, en dos anys, els seus ingressos en el negoci d'internet i passar, per tant, dels 12 milions d'euros que percep actualment als 24 milions que aproximadament espera recaptar a partir del 2014. Per això, ha presentat la seva estratègia digital Barça 2.0, que comprèn no només un redisseny de la seva pàgina web, sinó també el desenvolupament de nous continguts per a telefonia mòbil i més interactuació amb les xarxes socials.

"El Barça aposta fermament per les noves tecnologies. Volem tenir globalitat sense perdre identitat, comunicar-nos amb tots els culers i obrir nous mercats", ha explicat Sandro Rosell, president del club blaugrana, en l'acte de presentació d'aquesta nova estratègia digital.

El FC Barcelona és actualment l'entitat esportiva amb més seguidors a Facebook (22 milions) i Twitter (4 milions), on ha crescut el triple que la mitjana en aquesta xarxa social. A més, compta amb 115.00 subscriptors al seu canal de YouTube, pel qual recentment va emetre en directe la inauguració de la nova Masia, que va ser vista per 300.000 espectadors i 30.000 més a Barça TV.

El directiu responsable de noves tecnologies, Dídac Lee, ha explicat que "el canvi estètic" de fcbarcelona.com, web traduïda a sis idiomes i que té 106 milions de visitants per temporada, "és només la punta de l'iceberg" d'un projecte molt més ambiciós.

Messi: "El 'Guaje' i jo ens portem molt bé"

Hores després, Messi ha negat que tingui una mala relació amb David Villa, com publicava el diari valencià. "No tinc cap problema amb el 'Guaje', ens portem molt bé, igual que amb tots, dins i fora del vestidor", ha assegurat el davanter argentí. Messi també ha explicat que amb l'exblaugrana Ibrahimovic també hi tenia molt bona relació, quan el jugador suec estava al Camp Nou.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut