El Reial Madrid ha fet oficial el fitxatge de Facundo Campazzo
Bàsquet

Oficial el retorn de Campazzo: "He de demostrar que soc millor que quan vaig marxar"

L'exjugador blanc torna al club després de tres anys competint per Europa

Actualitzat

Facundo Campazzo torna a Espanya després d'una doble etapa fora. El Reial Madrid ha anunciat oficialment que el base argentí ha firmat un contracte de quatre anys, fins al 30 de juny del 2027.

Aquesta serà la segona etapa al club blanc, amb el qual va jugar del 2014 al 2020 i va guanyar dos títols d'Eurolliga i tres trofeus de la Lliga Endesa Espanyola. "Significa molt tant per a mi com per a la meva família tornar a la que sento que és casa meva", ha declarat Campazzo en les primeres aparicions als mitjans.

El jugador de 32 anys es va unir al Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade a mitjans de la temporada passada, però no se li va permetre competir a l'Eurolliga fins al març a causa dels problemes financers del club amb la Lliga. El base argentí ha assegurat que no ha perdut les ganes de guanyar títols i que se sent bé físicament:

"Considero que soc millor jugador que quan vaig marxar i ara toca demostrar-ho en el dia a dia."

Campazzo es posa sota les ordres de Chus Mateo amb la clara intenció d'adaptar-se de nou a l'equip. És el primer i per ara l'únic fitxatge que ha fet el Reial Madrid aquesta temporada.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut