Luka Doncic assoleix una fita històrica (Reuters)
Bàsquet

Luka Doncic fa la quarta millor anotació històrica de l'NBA

L'eslovè anota 73 punts en el triomf dels Mavericks sobre els Hawks (148-143), la millor xifra des dels 81 punts de Kobe Bryant l'any 2006

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i la seva joventut, Luka Doncic s'ha consolidat des de la seva arribada a l'NBA com una de les màximes figures de la competició, batent diferents rècords de precocitat. Aquesta nit, a més, ha aconseguit una fita de les que queden marcades durant temps. L'eslovè ha anotat 73 punts en el triomf del seu equip, els Dallas Mavericks, sobre els Atlanta Hawks (148-143), i ha establert així la quarta marca anotadora més alta d'un jugador en la història de l'NBA. 

No cal dir que és la seva millor marca personal i també la millor dels Mavericks. I la més destacada des dels 81 punts que va anotar Kobe Bryant l'any 2006. Això sí, la llegendària marca de Wilt Chamberlain, que en va fer 100 en un partit -i en un altre en va fer 78- queda encara lluny. 

Doncic ha obtingut aquest registre gràcies a un alt índex d'encert: un 8 de 13 en triples i un 25 de 33 en tirs de dos. Tota una gesta per a un jugador que, amb només 24 anys, encara no ha tocat sostre. 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut