El nou president de l'Espanyol Chen Yansheng presenta molts canvis per la nova temporada
Espanyol

L'RCD Espanyol oficialitza una ampliació de capital de 150 milions, una xifra rècord per l'entitat blanc-i-blava

L'ampliació de 150 milions és una xifra rècord a l'entitat i també a la Lliga espanyola i serà el punt clau de la Junta Extraordinària que se celebrarà el proper 30 de juny

Actualitzat

L'RCD Espanyol ha oficilitzat l'ampliació de capital del club que serà d'un màxim de 150 milions d'euros. A més, el valor nominal de totes les accions, noves i existents, passarà a ser de sis euros. Per portar a terme aquesta ampliació, s'emetran un màxim de 25 milions de participacions i aquesta operació, segons l'Espanyol, permetrà apuntalar l'economia i edificar un projecte sòlid, a nivell institucional i esportiu.

L'ordre del dia de la Junta, que es farà el pròxim 30 de juny a l'Auditori de Cornellà, contempla en el seu primer punt la fixació del nombre de membres del Consell d'Administració i la ratificació d'aquestes figures nomenades per cooptació. El nomenament del càrrec de president del Consell és el segon punt.

Després, en el tercer i el quart, es procedirà a l'aprovació del balanç a data d'1 gener del 2016, verificat per l'auditor de comptes. També s'aplicarà la reserva legal, voluntària i subvencions de capital a la compensació d'exercicis anteriors "així com de reserves negatives existents".

L'ampliació de 150 milions, una xifra rècord a l'entitat i també a la Lliga espanyola, ocuparà la resta de l'ordre del dia. Finalment, es delegarà al Consell "la formalització, interpretació, compensació, i/o execució" dels acords adoptats a la Junta. 

 

Anar al contingut