Jan Oblak va veure una targeta groga per les reiterades pèrdues de temps (Reuters)
Barça

L'Atlètic de Madrid va perdre més de 31 minuts dels gairebé 39 de joc perdut entre els dos equips

Segons les dades de Carles Domènech, de "La TdP" de Catalunya Ràdio, dels més de 90 minuts de partit (concretament 97 minuts i 5 segons), només hi va haver 58 minuts de joc efectiu

Actualitzat

El Barça es va haver de sobreposar a les constants pèrdues de temps per part dels jugadors de l'Atlètic de Madrid. Els homes del Cholo Simeone van perdre un total del 31 minuts i 10 segons dels gairebé 39 minuts de joc perdut, mentre que les pèrdues de temps dels jugadors blaugrana no van passar dels 8 minuts (7 minuts i 36 segons).

De fet, dels més de 90 minuts de partit (concretament 97 minuts i 5 segons), només hi va haver 58 minuts de joc efectiu, segons les dades recollides pel nostre company Carles Domènech, de "La TdP" de Catalunya Ràdio . Al porter visitant Jan Oblak, per exemple, tanta parsimònia per posar la pilota en joc li va costar una targeta groga per les reiteratives pèrdues de temps.

Aquestes dades del partit de Champions contrasten amb les dels dos enfrontaments a la Lliga. En el duel corresponent a la jornada 3, l'Atlètic de Madrid va perdre 10 minuts i en el de la jornada 22, també disputat al Camp Nou, els "colchoneros" en van perdre 23, encara lluny dels més de 31 minuts del partit d'ahir.

Anar al contingut