Bàsquet

L'ACB designa Micah Downs jugador revelació de la temporada

L'ACB ha designat Micah Downs jugador revelació de la temporada. L'aler de l'Assignia Manresa ha fet una mitjana de gairebé 12 punts en els 26 partits que ha disputat, però ha destacat especialment per l'espectacularitat de les seves esmaixades. En podran veure unes quantes en el reportatge que s'emetrà a Esport3 a la mitja part del Joventut-Alacant d'aquest vespre.

Actualitzat
Micah Downs ha superat en la votació Alberto Corbacho (Obradoiro), Latavious Williams (FIATC Joventut), Vitor Faverani (València Bàsquet) i Álex Abrines (Unicaja).

"Guanyar aquest premi davant d'aquests jugadors és molt emocionant, perquè tots han fet una temporada molt bona. Corbacho és un excel·lent tirador, Faverani és un animal en la pintura, Williams potser és el jugador més similar a mi, perquè ha realitzat una temporada espectacular, amb grans esmaixades i jugades molt impactants. I Abrines ha tingut un debut esperançador i tots recordem el dies que va explotar amb 31 punts", ha declarat Micah Downs sobre els seus rivals.

L'aler nord-americà va arribar a l'Assignia Manresa l'estiu passat, procedent del Ford Burgos, on va ser un dels més destacats en la seva posició de l'Adecco Or. No obstant això, es va lesionar la mà dreta en pretemporada i no va poder debutar amb el conjunt català fins a la setena jornada.

A partir de llavors, el seu rendiment ha anat en progressió fins a signar 11,7 punts, 3,5 rebots, 1,4 assistència, 0,9 recuperacions, 0,4 taps i 2,1 faltes rebudes per a una mitjana de 10,8 punts de valoració.
Anar al contingut