Waterpolo

La selecció espanyola de waterpolo toca el cel contra Croàcia (10-11) amb el seu primer Europeu

El combinat espanyol aixeca el seu primer Europeu i aconsegueix plaça directa per als Jocs Olímpics de París

Era el títol que li faltava a la selecció espanyola de waterpolo. I l'ha aconseguit a camp contrari, a Zagreb, i a casa de l'amfitrió, Croàcia per a 10 a 11. En una final ajustada, els croats han dominat la primera part amb avantatges curts, per arribar al descans guanyant per un mínim 7 a 6.

El tercer quart ha acabat 10 a 8 a favor dels croats, però un 0 a 3 de l'equip de David Martín en l'últim quart ha donat el triomf al combinat estatal, gràcies a un gol decisiu d'Álvaro Granados en l'últim minut.

La selecció espanyola, que té un or olímpic i 3 Mundials, completa la triple corona amb un premi extra: plaça directa per als Jocs Olímpics de París.