Futbol

La junta gestora no tancarà el fitxatge d'Arda Turan si no és que algun altre club es pot avançar

El Barça manté converses molt avançades pel jugador turc amb la idea que el president elegit el 18 de juliol només hagi de validar o rebutjar l'acord. Però hi ha altres equips interessats.

Xavier LemusActualitzat

Arda Turan és molt a prop de ser considerat nou jugador del Barcelona. Però tot i que les reunions per tancar el seu fitxatge han acostat el turc al Camp Nou, l'acord no es pot considerar complet. D'una banda, la situació d'excepcionalitat del Barça, que es troba en ple procés electoral, fa que l'operació no s'hagi completat.

De l'altra, la presència d'altres equips interessats a aconseguir el fitxatge de l'internacional turc també pot fer variar el desenllaç. D'acord amb algunes informacions, alguns d'aquests clubs, entre els quals hi ha el Chelsea, estarien aprofitant la situació per millorar la seva oferta i fer dubtar l'entorn del jugador.

La junta gestora del Barça entén que no li correspon tancar el fitxatge d'Arda Turan i no ho farà si no és que la comissió esportiva detecti un perill real que l'operació pugui fallar. La idea és deixar l'operació com més enllestida millor perquè el president que surti escollit de les eleccions del 18 de juliol validi o no l'acord.  

Arda Turan és una de les dues peticions que va fer Luis Enrique abans de marxar de vacances. L'altra, Aleix Vidal, ja va ser fitxat fa poc menys d'un mes, just abans que la junta presidida per Josep Maria Bartomeu dimitís per donar pas al procés electoral.

Arda Turan "de vacances"

El jugador ha parlat al seu compte de Twitter sobre les informacions que el relacionen amb el FC Barcelona i ha explicat en un tuit que "algunes informacions no són correctes" i que actualment es troba "de vacances i descansant". En cap cas, l'estrella turca ha confirmat, però tampoc ha desmentit el traspàs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut